Saknar DIG!!

Idag är det onsdag, och som vanligt sitter jag nere på Ung Vision och letar jobb. Det bröjar bli tråkigt nu, så jag hoppas att jag hittar ett jobb snart. Jag orkar inte sitta hemma hela dagarna och inte ha någonting att göra. Vil ut och jobba och tjäna pengar.

Det är nu två dagar sedan du åkte hem, jag saknar dig så J*VLA mycket.. Jag vet att jag inte ska ha för höga förväntningar, men jag kan inte hjälpa att jag saknar dig. Det känns så tomt när du inte är vid min sida. Saknar närheten och värmen..
(Katten saknar dig också)

Längtar tills jag träffar dig igen. Jag vet att du har tentor åch sådant du måste göra, men jag hoppas att vi kan träffas snart igen..
I lördags körde jag och min syster ut till Ekeby och hämtade dig. Jag tog fel på tiden, så vi var ute i Ekeby en timma innan vi skulle hämta dig, så vi körde en sightseing i Ekeby. Det är inte så stort, så jag tror att vi var och körde på bokstavligen talat alla gator:P
Men vi hade roligt, och det är inte så ofta vi får ensam tid tillsammans, jag och min syster.. Men så länge jag vet att du har det bra och att du är lycklig så är jag glad. Och jag vet att du har det bra med Rikard och att du är lycklig med honom. För det syns i dina ögon. Varje gång du ser honm så lyser du liksom upp.. Det gör han också, när han ser dig. När vi väl hämtat dig, så körde vi tillbaka till Helsingborg, och Sahra blev plötsligt väldigt sugen på POPCORN, så vi körde inom en mack och köpte lite. Jag och Fredrik satt kvar i bilen, och efter ett tag så gick billarmet (så PINSAMT). Sahra hörde det inte ens.. Så det var lite ironiskt:P
Sen körde vi hem till Sahra och Rikard, och där låg Rikard på soffan och halvsov.. Hanhade plockat fram några filmer som vi skulle se. Men Sahra somnade typ efter en 30min på första filmen, sen gick hon in och lade sig i sängen, så det var bara Fredrik, jag och Rikard som stannade uppe. Rikard körde oss hem vid 3.. Vi hade haft en trevlig kväll.. Men mycket skratt och roliga filmer..

I söndags natt bröt jag ihop helt, jag börjadde gråta och allt(framför Fredrik), det kändes lite pinsamt. Men det var bara en massa känslor som kom upp.. Jag saknade min bortgångne Mormor något fruktansvärt. Ville bara ha henne vid min sida.. Saknar henne så J*VLA mycket.. Sen tänkte jag på Sahra och Rikard, de är så lyckliga, och jag är så himla rädd för att jag inte ska hitta det.. Jag hade det med mitt ex, och ajg är så rädd för att jag inte ska hitta det igen.. Jag vill verkligen ha det där riktiga nu.. Jag vill hitta han med stort H, och om det fortsätter att gå som det gör nu, och om det känns rätt för honom också, så kanske jag redan gjort det. Men jag ska som sagt inte ha för höga förväntningar, men jag trivs bara så bra i ditt sällskap, Fredrik. Jag skulle kunna spendera all min tid med dig..
Jag känner att jag kan vara mig själv när jag är med dig. Jag behöver inte tänka mig för innan jag säger något(fast det beror på vad det är jag tänker säga) men jag känner att ajg kan vara helt mig själv med dig, jag behöver inte låtsas att jag är någon, som jag inte är..
Fast det brukar jag inte göra ändå. Men jag känner mig hel när jag är med dig..

I Måndags åkte jag till Ung Vison.. Min Sahra kom och hämtade mig när jag slutat.. Vi körde ut till Maxi och handlade, sen körde vi ut till Väla och fikade lite, jag mådde riktigt illa. Kändes som att jag skulle kräkas. Men efter lite mat och dricka så kändes det bättre.. Medans vi var på väla och lite andra ställen, så låg Fredrik hemma i min säng och sov(din lilla gottegris), när jag kom hem ,så kollade jag in i sovrummet och du sov fortfarande och klockan vad 13.. Men efter 10 minuter eller så, kom du upp.. Där hade tydligtn varit en massa hantverkare tidigare, och tagit bort fläktarna osv. 
Hoppas att de blir klara med badrummet snart. Orkar inte ha det såhär längre.. Vill få ordning i längenheten nu..

Men men nu ska jag snart hem från Ung Vision. Jag ska åka upp till Sahra och snacka lite med henne..

XOXO
2010-01-13 @ 10:06:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SÅ UNDERBART!!

Den 5 Januari 2010 träffade jag en kille som heter Fredrik, första gången. Han kom hem till mig och vi tittade på två filmer.. Vi pratade så mkt att vi fick starta om den ena filmen två gånger.. Vi hade jätte trevligt..
Vi satt och mös i soffan och hade det unerbart mysigt..
Vi hade bestämt att Fredrik skulle sova hos mig över natten.. och jag var riktigt nervös.. (varför vet jag inte) men allt gick jätte bra.. och vi hade det supermysigt (om ni förstår vad jag menar);)

(HAN ÄR UNDERBAR I SÄNGEN)

Har aldrig haft så roligt och mysigt förr.. Det är verkligen en upplevelse varje gång.
Han har nu sovit hos mig två gånger, och det blir bara bättre för varje gång..
Jag vill inte ställa upp för höga förväntningar, men som det är nu, så känns detta jättebra.. men vi får se vat det leder.. (Om det fortsätter såhär, så skulle Fredrik kunna vara han med stort H)
Men som sagt, vi får se vart detta leder och så..

Ska träffa honom ikväll igen.. Längtar så mkt... Jag känner mig så trygg när jag är med honom.. Han får mig att känna mig "HEL" på något sätt.. (säger till mig själv hela tiden att inte ställa upp för höga förväntningar,men det är inteså lätt) men jag försöker verkligen.. Och jag vet att han inte vill såra mig.. Men, vi vet ju inte vart detta leder, vi har ju bara träffats två gånger, och ska ses den treje gången kväll.. Så man kan ju inte ha för höga förväntningar och så redan då..

Men men längtar tills du kommer till mig igen.. Saknar din närhet..

Nu ska jag snacka lite med min syster, och se hur hennes dag har varit..
Jag uppdaterar med nya inlägg så ofta jag kan.. (men då jag inte har internet hemma så får jag updatera när jag är hos min syster)

Men men vi hörs alla

XOXO

2010-01-09 @ 16:54:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag idag då..!

Ja, då var det onsdag idag.. Sov nästan hela dagen.. Vaknade vid halv tre tiden.. Somnade inte förrän vis sju imorse.. Hade jättemysigt igår. Såg på två filmer med Fredrik.. Den första filmen fick vi starta om två gånger, för att jag pratade helta tiden.. hehe. så vi missade en massa.. Så det blev att starta om filmen och det blev två gånger vi fick göra det:P
Vi tittade på Cherry Falls och Sea of Love.. Cherry falls var den bästa av dom.. Sea of love, den var lite dryg..
Men vi hade mysigt i alla fall.. Hoppas att vi kommer träffas igen.. Tyckte vi hade det mysigt.. vi gick inte och lade oss förrän vid 7 i morse..

Sov hur gott som hellst.. blev lite brott sen, för min ssyter skulle komma och hämta mig, och hon ringde och sa att hon var hemma hos mig om tio minuter.. så det blev lite stressigt.. hade gärna legat kvar i sängen en stund till.. men nu blev det som det blev..

Men men nu ska jag snart dra in i duschen.. skriver kanske senare igen:P

XOXO
2010-01-06 @ 18:41:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgdag imorgon!!

Helgdag imorgon.. Skönt!! Ska bara ta det lugnt och ligga i soffan och slappa.. Kanske inte behöver ligga ensam i soffan:P hehe..
Men man vet ju aldrig.. kanske får ligga där själv.. men hoppas ju inte det..

Men men nu ska jag snacka lite med min syster...

XOXO
2010-01-05 @ 19:03:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya designen på min blogg!!

Fixade en ny design på min blogg idag.. Den blev urbra.. Hittade en massa fina designer inne på www.bloggdesign.nu en massa duktiga folk som gjort fina designes till bloggar..

Sitter nu i min Systers soffa och kollar Hannah Montana.. hehe.. Det ända vi kollar påär typ cisney Chanel:P hela dagarna:P hehe.. Tur att man har barnasinnet kvar.. det kan komma till användning tidigare än man trodde:P
Man vet ju aldrig...:D

Har inte riktigt "återhämtat" mig från allt som hönde vid nyårshelgen.. Ville verkigen inte att det skulle bli såhär.. Jag vet att jag gjorts folk arga och så, men det var inte meningen. Jag var så glad över att få träffa dgi igen, så jag tänkte inte alls den kvällen.. Allt jag tänkte på var känslan av att ha dig så nära igen.. Men jag vet att jag måste ta tag i mina känslor och försöka glömma dem igen.. Förra gången tog det två år, undra hur lång tid det kommer ta denna gången.. Men det ska nog lösa sig.. Hoppas bara att vi kan vara vänner.. Vill inte "förlora" dig igen.. hoppas att du förstår.. (du vet vem du är)

Men nu ska jag hjälpa mig syster i köket..
Skriver senare igen..

XOXO
2010-01-05 @ 15:23:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2010-01-05 @ 14:22:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()