Vaknade nyss!!

Vaknade nyss.. Drömde både bra och inte så bra drömar i natt. Jag drömde om dig, Du vet vem du är, och så drömde jag att en tjej hoppade från en balkong i mitt hyreshus.. Jag drömde även att jag nästan blev våldtagen:@ men jag hade två untebara vänner som hjälpte mig. Jimi var i närheten, de hörde att jag skrek, så de kom och hjälpte mig.

Fan vad konstigt man kan drömma ibland:S Det är helt otroligt. Man vet ju inte riktigt varför man drömmer det man gör.. Jag tycker det är så skumt..

Fick n micro av pappa igår i födelsedagspresent.. Gick bort till Maxi direkt oh köpte PanPizzor.. Blev så jävla sugen på det:P
Så nu har man micro också, så slipper man starta ugnen bara för att värma något..
Idag ska jag, Becca och Fredde ut till min pappa och fixa lite saker.. Sen ska vi hem och så sulle vi kanske hitta på något med Kim idg också..
HAn var här igår, vi kollade på en film, det blev The Exorcism of Emily Rose.. Den var så sjukt bra. Har sett den innan, men det var flera år sedan. Men den var bra..

Nej, nu får jag kanske försöka få upp de andra.. börjar bli hungrig.. Men vill ju inte äta själv, speciellt inte när det finns personer som jag kan äta med..

NU FÅR NI VAKNA BECCE OCH LILLEN!! FÖR JAG ÄR HUNGRIG!!:)

XOXO
2010-04-05 @ 13:14:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


VARFÖR!!!??

Jag orkar verkligen inte mer nu.. Jag vill inte längre.. Det erkar som att du inte förstår hur mycket jag tycker om dig. Jag tänker på dig hela tiden, varje sekund, varje minut.. Jag drömmer om dig varje natt. Du finns i mina tankar hela tiden..

Jag mådde så bra när du var här, de dagarna.. Alla sa att du fick mig att lysa upp, som en sol. Jag var alltid glad och det var inga sura miner. 
De sa att det syntes på dig också, att du mådde bra. JAg har aldrig mått så bra som jag gjorde under de dagarna. Jag mår så bra som det är möjligt när jag är med dig.
Att kunna sitta och mysa med dig och krama dig i soffan.. När du pussar mig så ryser jag i hela kroppen, när du tar min hand i din så fryser jag till is..

Du får mig att må så jävla bra.. När jag är med dig, så tänker jag inte på något annat.. Jag tänker bara på hur jag ska få dig att må bättre..

Jag hoppas att du mår bättre snart.. Du måste säga till om du vet att jag kan hjälpa dig med något.. Jag hjälper dig med allt jag kan..
Saknar dig & Tänker på dig...<33

XOXO
2010-04-04 @ 20:55:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()